MIJN SPECIALISATIES

Als gediplomeerde pedicure-en lid van branche organisatie Provoet,  heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer all-round geworden in het uitoefenen van mijn beroep. Daarom kan ik ook de onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden.

 

N.B. Er moet daarbij opgemerkt worden dat Pedicuresalon Feetcare wel beschikt over de kennis van het behandelen van de diabetische- en reumatische voet, maar niet meer geregistreert staat in het KRP.
Dit is in belang voor de eventuele declaraties bij uw zorgverzekering!

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Voetreflexzone-massage

Punten in de voeten corresponderen met plaatsen in het lichaam. Door deze bijzondere massage ontspant het lichaam en kunnen blokkades worden verminderd.

Persoonlijke voetverzorging

Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!